Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Štědrý den hvězd: Plíšková dřela, sexy elfka Šafářová a paroháč Beckham

Autor: pv

Tyhle Vánoce se povedly. Sportovci z celého světa si užili nejkrásnější období v roce a svou radost sdíleli se svými fanoušky přes sociální sítě. Legendární fotbalista David Beckham se nechal vyfotit polonahý se sobím parožím. V Česku u stromečku proběhly zase romantické líbačky. Podívejte se, jak si slavní užili Štědrý den.

Mají to být svátky odpočinku, ale ne každý dřepěl u televize a sledoval pohádky. Například tenistka Karolína Plíšková vyrazila trénovat na kurt i 24. prosince. Společnost jí dělal manžel Michal Hrdlička . Večer už si ale užívala u stromečku i se svou setrou Kristýnou.

Nejkrásnějším dárkem u stromečku se pochlubil fotbalista Josef Šural . Na Instagram dal snímek s dcerou Vanesou Alex a manželkou Denisa, která je v pokročilém stádiu těhotenství. „Važte si chvil s těmi, na kterých vám opravdu záleží, protože to je v životě to nejdůležitější!“ napsal kapitán Sparty.

O radost u stromečku se podělila s příznivci i tenistka Lucie Šafářová oblečená za půvabnou pomocnici Santa Clause. Fotbalista Darida zase doma líbal manželku Kateřinu a to nad nimi ani nemuselo být jmelí. Podívejte se do galerie, jak si užívali ostatní sportovci Štědrý den.

Milan Baroš s manželkou Terezou a synem
Milan Baroš s manželkou Terezou a synem