Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Marpa i Rytmuse chválí celebrity. Mareš přestal dýchat, pobavily „ovce“

Autor: iSport.cz, ON

Velký večer bojových sportů, kdy organizace XFN ve čtvrtek vyprodala O2 arenu, vyvolal ohromný zájem. Přímo v hledišti libeňské haly sledovaly souboje předních českých zápasníků i známé tváře, které nadchlo celé představení. Vrcholem večera byl boxerský souboj hudebníků Marpa s Rytmusem, který nakonec ovládl český rapper. Jak zápas komentovali Leoš Mareš, Pavel Novotný a Václav Noid Bárta?

Moderátor Leoš Mareš v komentáři u Rytmusova příspěvku na Instagramu

"Váš zápas jsem sledoval bez dechu. Seděli jsme v areně až skoro pod střechou, ale během Vašeho duelu jsem televizní kostku nad vámi ignoroval. Chtěl jsem tu podívanou mít syrovou, jako když obecenstvo shlíželo na gladiátory v dobách starověkého Říma v Koloseu. Dokázali jste přitáhnout pozornost davů. Dokázali jste strhnout publikum. Dokázali jste hrdě a důstojně zakončit roční anabázi plnou očekávání. Byla to show, ale byl to také skutečný sport a to je nejdůležitější. Pánové, díky…"

Byl jsem nahulený, ale ustál jsem to, cení si Rytmus po boxu s Marpem
Video se připravuje ...

Novinář a starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný pro deník Sport

"Skvělá show, celebrity, sportovní výkony a narvaná hala, klobouk dolů před organizátory. Přijdu zas, skutečně jsem se pobavil. A jako člověk, který jako jeden z mála z showbyznysu, pardon politiky, bojovým sportům a boxu odborně rozumí, jsem pobaven rozumy ovcí nad průběhem zápasu Rytmus vs. Marpo. Ono to totiž jen vypadá, že to mohl druhý jmenovaný snadno ve druhém, třetím kole ukončit. Byl blízko, ale chtěl bych vidět i lepší borce s narychlo léčenou, sedm týdnu starou čtyřnásobnou zlomeninou žeber. Odborník si všimne, že Marpo si v úvodu druhého kola de facto odboural pravou ruku, dle mého byl na hraně to doboxovat jen levou, nebo vzdát. Ale to jsou záležitosti, které běžný divák nemůže plně hned vyhodnotit. Na to, že boxoval zraněný thajský boxer s fitkorapperem, to byl dobrý zápas, důstojné finále show a šlo od Marpa o skvělý a od Patrika o respektu hodný sportovní výkon. O tom jsem jako znalec a člověk, který se sám chystá vstoupit na scénu coby rohovník, přesvědčen."

Marpo: Rytmus vydržel neskutečné bomby. Výzva od Vémoly? Nesmysly nekomentuji, řekl
Video se připravuje ...

Zpěvák Václav Noid Bárta pro deník Sport

"Skončilo to tak, jak jsem, i všichni ostatní, předpokládali. Musím vyseknout pánům poklonu. I přes všechny kecy rýpalů na netu to byl krásný zápas. Ten, kdo se ocitnul v ringu alespoň při sparingu, musí potvrdit, kolik dřiny na tréninkách oba kluci absolvovali. Marpo měl nádherné druhé kolo, kdy Rytmuse třikrát nahulil, a podle toho si rozvrhl síly. Je to rváč a tvrdej bojovník. Vyhrál zaslouženě, je to můj kámoš a fandil jsem mu. Nicméně Rytmus u mě velice stoupl a klaním se mu za jeho výkon."

Lenny v šatně objímala Marpa. Jsem děsně pyšná, přiznává
Video se připravuje ...

Po další Vémolici “Terminátor” vyzval Marpa: Ukážu ti, jaké mám v rukách granáty!
Video se připravuje ...

Kincl o vyhrocené bitvě s Ondrušem: Kdybych s ním prohrál, tak ukončím kariéru!
Video se připravuje ...

Skvělé gesto! Rytmus po bitvě rapperů zašel za Marpem do šatny
Video se připravuje ...

Rytmus a Marpo přitáhli celebrity. Kdo sledoval exkluzivní řežbu?
Video se připravuje ...

Vémola zrušil Brazilce a vtipkoval: Budu dělat rozhovor s nejkrásnější reportérkou?
Video se připravuje ...

Vémola vs. Magon: Český Terminátor umlátil Brazilce ani ne za dvě minuty
Video se připravuje ...

Ondruš vs. Kincl: Kincl soupeře uškrtil a získal odvetu s Vémolou
Video se připravuje ...