Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Masakr na Silvestra! 202 milionů za 2 minuty, Mayweather rozplakal mladíka

Autor: iSport.cz

Návrat z důchodu skončil pro amerického boxera Floyda Mayweathera velmi snadným vítězstvím. V exhibičním souboji zničil japonského kickboxera Tenšina Nasukawu jednoznačně už po dvou minutách boje. V prvním kole ho poslal třikrát k zemi a soupeřův tým hodil ručník do ringu.

Pro Mayweathera šlo také o snadno vydělané peníze. Za svoje krátké vystoupení inkasoval 9 milionů dolarů (202 milionů korun). „Užili jsme si to, chtěl bych poděkovat Bohu za takovouhle neuvěřitelnou návštěvu, tuhle akci, mému týmu. Japonsko, Tokio, jste skvělí a chtěl bych vám poděkovat,“ hlásil 41letý legendární boxer.

Floyd Mayweather svému japonskému soupeři pořádně naložil. A rychle!
Floyd Mayweather svému japonskému soupeři pořádně naložil. A rychle!

Mayweather dokázal, že je stále ve formě. V exhibičním klání se celou dobu usmíval, což se nedá říct o jeho dvacetiletém soupeři. Japonský kickboxer, který ovšem nemohl používat své nebezpečné kopy, šel za necelé dvě minuty třikrát k zemi, a když z jeho rohu přiletěl ručník, na jeho tváři byly znát slzy.

 Pětinásobný světový šampion Mayweather přerušil svůj sportovní důchod už v roce 2017, kdy v ostře sledovaném souboji zvítězil v ringu nad MMA celebritou Conorem McGregorem. Díky tomuto zápasu se jeho kariérní příjmy přehouply přes neuvěřitelnou miliardu dolarů (asi 22,5 miliardy korun). Teď za dvě minuty přidal tedy spíš jen „drobné“...