Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Bijec Kincl ukázal svůj život: s kávou nejdál dojdeš i posunuté Vánoce

Autor: Ondřej Němec

Po posledním souboji mu aplaudovala vyprodaná O2 arena. Patrik Kincl totiž 27. prosince už v prvním kole porazil tvrdého ranaře Petra Ondruše. Další souboj jej čeká až začátkem června, přesto s tréninky nezahálí. Svůj běžný „pracovní den“ přiblížil v rámci instastories na profilu iSportu. Později dokonce prozradil, že by si rád otevřel svou vlastní kavárnu.

Jeho další souboj bude velikou výzvou. Prosincovým triumfem si totiž Patrik Kincl vybojoval odvetu s českým Terminátorem Karlosem Vémolou. Ač k očekávanému duelu dojde až 7. června, Kincl nenechává nic náhodě a stále trénuje. To mohli vidět i fanoušci iSportu na Instagramu, kde měl Patrik Kincl možnost zmapovat svůj běžný den.

Stejně jako mnoho dalších lidí začíná Kincl svůj den kávou. Na tom by nebylo nic zvláštního. Devětadvacetiletý rodák z Hradce Králové se však čím dál více stává odborníkem na tento nápoj.

Jeden z nejlepších českých MMA bijců Patrik Kincl předvedl čtenářům svůj život
Video se připravuje ...

„Kávu mám rád dlouho, ale nedávno jsem s touto zálibou vyšel na světlo boží,“ žertoval Kincl. „Snažím se prokousat k tomu, že jednou budu kávovým specialistou. Káva je totiž jedinečný nápoj. Je v ní pravda. S kávou nejdál dojdeš,“ pokračoval známý vtipálek a přiblížil, že si kupuje výběrovou kávu, stoprocentní arabiku, a snaží se stále objevovat nové chutě.

„Ohromně by se mi líbilo mít jednou kavárnu,“ netajil Kincl.

Po lehké snídani, která se skládala z tří plátků chleba ze špaldové mouky, uzeného lososa a okurek se mladý bojovník vydal na silový trénink ke svému trenérovi Petru Schlegelovi, kde čtenářům názorně předvedl, jak správně vzpírat.

„Skvělý prostředek pro rozvoj dynamické síly,“ řekl ke zvedání veliké činky Schlegel.„Kdo nevzpírá s námi, vzpírá proti nám,“ doplnil jej pobaveně Kincl.

Fanoušci iSportu měli možnost pokládat populárnímu bijci otázky. Jedna se týkala i taktiky pro nadcházející souboj s Vémolou. „Budu se spoléhat na to, že jsem komplexní a technický zápasník. Vím, kde jsem chyboval a na co se v přípravě zaměřím,“ slíbil Kincl.

Ondruš vs. Kincl: Kincl soupeře uškrtil a získal odvetu s Vémolou
Video se připravuje ...

Patrik Kincl na zemi likviduje Petra Ondruše
Patrik Kincl na zemi likviduje Petra Ondruše