Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexbombě nemohl Kaká odolat. Podívejte se, jakou krasavici chce udělat šťastnou!

Autor: ris

Vyhrál, co se dalo; italskou i španělskou soutěž, Ligu mistrů, mistrovství světa, stal se Fotbalistou roku 2007 a vysloužil si i nejcennější individuální trofej – Zlatý míč! Nic z toho ale v Brazilci Kaká (36) nevyvolalo takové emoce, jako když mu minulý týden řekla »ano« sexy šťabajzna Carolina Dias (24).

„Udělala si mě nejšťastnějším mužem na světě a já slibuji, že ti to vrátím a udělám z tebe tu nejšťastnější ženu,“ vyznal se na Instagramu bývalý záložník. Do okouzlující modelky a herečky je celý blázen!

Velkoryse na fotbalistova slova reagovala i exmanželka Caroline Celico, s níž má Brazilec děti Isabellu a Lucu: „Je skvělý muž. Zaslouží si být spokojený a já věřím, že mu to Carol dopřeje,“ uvedla na adresu usměvavého páru.

Harmonii v zajímavém trojúhelníku dokládá i krásní Dias. Na děti z předchozího manželství svého milého nedá dopustit. „Je prostě musíte milovat! Nedovedla jsem si sama sebe představit jako nevlastní matku, ale stalo se a já se snažím být jim oporou,“ vysvětlila.

Podle romantických snímků, které později sama poslala na Instagram, není vyloučeno, že co nevidět se pozoruhodná rodinka rozroste i o její přímé potomstvo.

Řekla jsem »ano«! Carolina Dias a Kaká se budou brát
Řekla jsem »ano«! Carolina Dias a Kaká se budou brát