Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ochutnej mě! Vémolova sexy hříšnice ukázala »bomby« a chutný rozkrok

Autor: Patrik El-Talabáni

To je zase chuťovka. Sexy přítelkyně mlátičky Karlose Vémoly (33) opět vytasila své zbraně. Playmate Lela Ceterová (29) na kalendáři odhodila téměř vše a zapózovala i s ananasem mezi nohama.

Silikonová kráska však nezůstala jen u něj. Intimní partie jí střídavě zakrývají i další dobroty, jako pizza nebo čokoládová tyčinka. „Bylo to pro mě asi nejlepší focení, jaké jsem kdy zažila, protože jsem během něj mohla ochutnávat pamlsky. Haha,“ napsala Blesku Lela.

Jenže to hlavní přišlo ve chvíli, kdy vzala do ruky banán či popcorn. Zahodila podprsenku a vystavila svá obří prsa hrdě na odiv. „Než jsem si je nechala zvětšit, měla jsem lentilky pod kobercem,“ práskla na sebe nedávno.

Ochutnej mě

Její nový kalendář se jmenuje LELA 2019 Taste me (v překladu Ochutnej mě). Příhodné – k nakousnutí jsou nejen nejrůznější pochoutky, ale hlavně samotná playmate.

„Symbolizuje moje oblíbené pochutiny a mé tělo, které mám ráda. Ráda zhřeším, takže jsem to spojila, aby vznikl tento kalendář,“ popsala Lela.

Leckoho možná překvapí, že aktuálně sexy blondýnka je na fotkách tmavovlasá. „Ale to protože se měním z měsíce na měsíc jako chameleon. Snímky jsou však nádherné i tak,“ řekla partnerka českého »Terminátora«.

Na odhalené snímky se podívejte v GALERII:

Lela Ceterová má sexy postavu a může někdy zhřešit s pizzou
Lela Ceterová má sexy postavu a může někdy zhřešit s pizzou