Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Co ho dostalo do rauše? Pyšný Hrdlička promluvil o ďábelské oslavě triumfu Plíškové

Autor: rau

Je manažerem, manželem a také největším fanouškem Karolíny Plíškové. Michal Hrdlička (30) pobavil svět, když v Melbourne po senzačním triumfu své lásky nad dlouhodobou vládkyní tenisového světa Serenou Williamsovou slavil tak vehementně, že málem zboural lóži.

Jeho emotivní show se stala šlágrem internetu. „Byly to neuvěřitelné emoce,“ popisoval Blesku rozvášněný Hrdlička . V posledních vteřinách vypjaté bitvy ani nedutal, o to větší spustil vřavu, když jeho láska duel ukončila; vždyť v něm v průběhu rozhodujícího setu prohrávala už 1:5 a čelila čtyřem mečbolům.

Michal Hrdlička v euforii z Karolínina postupu do semifinále objímal snad kohokoliv, na koho narazil. Na fotografii s tréninkovým sparingpartnerem Karolíny
Michal Hrdlička v euforii z Karolínina postupu do semifinále objímal snad kohokoliv, na koho narazil. Na fotografii s tréninkovým sparingpartnerem Karolíny

„Kája vybojovala ztracený zápas a předvedla neuvěřitelný výkon. Jeden z největších obratů tenisové historie!“ Manžela tím Plíšková dostala do rauše. Televizní komentátor objímal všechno, co měl po ruce.

Nadšeně obletoval členy týmu. Postupně svými svaly div neumačkal nejen trenérku Conchitu Martinezovou, ale také ředitele značky Fila Phila Greena či kondičáka Azuze Simčiče. „Všechny zápasy nesmírně prožívám. A tohle byla nekontrolovatelná exploze emocí a radosti,“ dodal Hrdlička.

Co ukáže příště?

Plíšková úžasně vyřadila Serenu! Jak si s Kvitovou povedou v semifinále?
Video se připravuje ...