Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Super Bowl plný sexu! Zapomeňte na pravidla, sjely se holky z celé Ameriky

Autor: pv

Už se nemohou dočkat. Nejkrásnější kněžky lásky z celé Ameriky se sjíždějí do Atlanty, kde v neděli 3. února proběhne jedna z největších sportovních akcí roku – Super Bowl. Vyvrcholení americké fotbalové ligy NFL si nenechají ujít stovky tisíc lidí. V ulicích největšího města státu Georgie tak bude pořádně živo.

Zapomeňte na pravidla. V Atlantě nesmí být podle zákonů v neděli otevřeny zábavní prostory pro dospělé, pokud neslouží jako restaurace. Noční podniky si však zažádali u města o výjimku, aby mohly vydělávat na fanoušcích amerického fotbalu, kteří se budou chtít bavit i mimo stadion, na němž se odehraje Super Bowl s pořadovým číslem 53.

Striptérky mají žně během velkých sportovních událostí
Striptérky mají žně během velkých sportovních událostí

Doupata neřesti u městské rady uspěla a zábava může začít! „Mám dívky z Miami, Los Angeles, New Yorku, Houstonu nebo Virginie, které splňují všechny požadavky na speciální víkend. Mají bombastická těla,“ tvrdí majitel nočního klubu Blue Flame pro server TMZ.com.

Ruce si mne i vedení města Atlanty, které dostane 350 dolarů za vystavení povolení pro každou striptérku, která bude tancovat u tyče.

Jaké reklamy si přichystaly automobilky pro Super Bowl 2019?>>>

Témata:  nflstriptýzSuper BowlerotikaVIPsport