Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jsem dokonalá! Vnadná přítelkyně hokejisty Kozáka ukázala kůzlátka

Autor: pv

Má se čím chlubit. Bývalá účastnice televizní reality show a podnikatelka s plavkami Nela Slováková přes půl roku chodí se slovenským hokejistou Lukášem Kozákem, který hraje extraligu v Karlových Varech. Vnadná blondýnka je známá provokativními snímky na sociálních sítích a ani vztah se sportovcem jí nezabránil, aby se chlubila nejen prsy.

Skromnost jí nechybí. „Nebudu Vám vyprávět, jak dokonalá jsem. Já Vám to ukážu,“ napsala Slováková na svůj Instagramový účet ke snímku, na kterém má na sobě jen boty, kalhotky a černé punčochy.

Nela Slováková dráždí fanoušky na sociální síti
Nela Slováková dráždí fanoušky na sociální síti

Od pasu nahoru je pak úplně nahá. Aby příliš nedráždila fanoušky a hlavně puritánské správce sociální sítě, tak si přes vnady dala žluté hvězdičky. Několik dní před touto fotkou ještě zveřejnila momentku, jak si v koupelně čistí zuby s Kozákem a opět byla nahoře bez. Vnady si ale tentokrát kryla rukama.

Kdo profil Slovákové dlouhodobě sleduje, tak ví, že čas od času pošle do světa snímek, na kterém je úplně svlečená a předvádí své křivky. „Mám v **** celý svět,“ provokuje pak u fotky Slováková textem sprosté písničky rappera Rytmuse.