Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Srdceryvný vzkaz Krejčíkové po Fed Cupu: Zklamání i nejsilnější zážitek v tenise!

Autor: sjs

Je to velká bojovnice, ale ani její výkon v závěrečné čtyřhře Fed Cupu s Kateřinou Siniakovou na postup přes Rumunky nestačil. Barbora Krejčíková si nakonec na sociální síti vylila srdce, jak moc prožívala na kurtu zlomové momenty.

Vyprodaná hala v Ostravě naplno povzbuzovala české hráčky. Nejvíce během rozhodující čtyřhry, která nakonec pro domácí tenistky dobře nedopadla.

„Celá atmosféra byla neskutečná, v životě jsem takovou nezažila. Ten pocit za stavu 4-4 v rozhodujícím setu, kdy fanoušci nechtěli přestat tleskat a povzbuzovat – To si přeje zažít každý sportovec,“ dojatě psala Krejčíková na Instagramu.

Barbora Krejčíková poslala fanouškům srdceryvný vzkaz po nakonec smutném fedcupovém debutu...
Barbora Krejčíková poslala fanouškům srdceryvný vzkaz po nakonec smutném fedcupovém debutu...

Zápas ji stál hodně fyzických psychických sil. „Nechala jsem na kurtu srdce a rvaly jsme se, abychom urvaly třetí bod, vyhrály a moje premiéra v tymu byla radostna a sladká. Bohužel to nevyšlo, jsem velice zklamaná, ale odjíždím s nejsilnějším zážitkem, co jsem kdy v tenise zažila,“ sypala ze sebe Krejčíková, která se na kurtu rvala jako lvice.

„Bylo mi obrovskou ctí, nastoupit a hrát míčky, jakoby každý z nich byl poslední v životě, až do úplného konce. Dekuji celému realizačnímu týmu a kapitánovi za důvěru a za týden plny nádherných a nezapomenutelných vzpomínek.“