Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krásná lyžařka Vonnová odtajnila plány: Co dál? Pomůže jí známý herec

Autor: pv

Bronzem z mistrovství světa se v neděli Lindsey Vonnová (34) rozloučila s úspěšnou kariérou.  Další kroky alpské lyžařky nyní směřují na stříbrné plátno. A možná si tak jednou vydobyje zlatou sošku Oscara.

Bydlí převážně v Los Angeles, tedy v Mekce Filmového průmyslu. Alpská lyžařka Lindsey Vonnová po svém posledním sjezdu v profesionální kariéře prozradila, že další metou v jejím životě je dobýt Hollywood.

„Nevím, jestli jsem jako herečka dobrá, ale ráda bych to vyzkoušela. Také si dovedu představit, že bych byla filmovou producentkou. Kdo ví, možná jednoho dne se bude říkat, že z úspěšné lyžařky se stala úspěšná byznysmenka,“ usmívala se Vonnová v rozhovoru pro švýcarský deník Blick.

S filmovou kariérou by jí měl pomoci herec Dwayne "The Rock" Johnson, který se řadí mezi nejlépe vydělávající umělce planety. „Dwayne je skvělý chlap, a jsem rád, že si mě vezme pod křídlo,“ řekla olympijská vítězka, která má za sebou například malou epizodní roli v populárním kriminálním seriálu Právo a pořádek.

Před kamerou se cítí skvěle, vždyť poslední roky natáčela dokumentární seriál ze svého života pro stanici Eurosport. Před čtyřmi lety měl pak premiéru dokumentární film o Vonnové The Climb (Stoupání), kde divákům ukazovala, jak dře, aby se vrátila po těžkém zranění zpátky na start.

Zkušenosti má ale i s natáčením domácího porna. Předloni totiž uniklo video, jak se Vonnová natáčela během sebeuspokojování ve vaně.

Sjezdařka Lindsey Vonnová zazářila v roli modelky na milánském týdnu módy.
Sjezdařka Lindsey Vonnová zazářila v roli modelky na milánském týdnu módy.