Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nejlepší tenista světa „tajně“ v Bratislavě! Jaké krásce byl Djokovič na svatbě?

Autor: bko

Pokud jste byli o víkendu v Bratislavě a měli jste pocit, že jste narazili na hvězdného tenistu Novaka Djokoviče (31), nemusel to být jen přelud. Aktuální světová jednička totiž dorazila na Slovensko na svatbu. A čí že to byla veselka?

Své ano si v sobotu v Dómu svatého Martina řekl slovenský tenista Jozef Kovalík (26) s Nikolou Vajdovou (30), krásnou dcerou legendárního trenéra Mariána Vajdy, který dopomohl k největším úspěchům kariéry právě Novaku Djokovičovi .

Nikola Vajdová s reportérkou Simonou Simanovou
Nikola Vajdová s reportérkou Simonou Simanovou

Účast srbského tenisty, který se o své cestě do Bratislavy na sociálních sítích vůbec nezmínil, „propálila“ redaktorka slovenské televize Simona Simanová, která se fotkou s Djokovičem pochlubila na svém facebookovém profilu. „Když něco vysvětluješ nejlepšímu tenistovi světa, snažíš se udržet syna, aby neutekl za muzikanty a někdo tě při tom fotí,“ napsala si k cenné momentce. K „selfíčku“ s Vajdovou pak doplnila: „Nevěsta je nádherná!“

Stý sedmý tenista světa Kovalík se seznámil s dcerou Mariána Vajdy už před lety, krásná Nikola před časem zveřejnila fotku z roku 2008, kdy ovšem ještě netvořili pár. V červenci 2018 ji pak požádal o ruku, a ona řekla ano... To teď zopakovala i před oltářem a tenisový pár je definitivně svůj. A kdo se může pochlubit, že měl na svatbě Novaka Djokoviče?