Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Co se děje s Jágrem? Legenda spěchala z ledu po deseti minutách!

Autor: vba

Play off začíná hokejistům Kladna už v pátek, velkou otázkou však je, zdali proti Přerovu (od 18:00) nastoupí i Jaromír Jágr (47). Hvězda Rytířů totiž z posledního tréninku odkulhala!

Se spoluhráči jako obvykle vyjel na led v plné výstroji, jenže už po pár chvílích si sedl na střídačku. „Tady něco nehraje,“ začalo se šuškat včera dopoledne na kladenském zimáku. Jarda se pak ještě jednou sklouzl, protáhl si pravou nohu a kvapně zamířil do kabiny – trénink mu skončil už po deseti minutách!

Vrátilo se mu snad po čtyřech odehraných zápasech jedno z vleklých zranění, kvůli kterému laboroval uplynulý rok? Jisté je, že zatímco ostatní Rytíři včetně další opory Tomáše Plekance (36) se na ledě mořili, aby se připravili na nejdůležitější část sezony, » Džegr « už byl dávno pryč.

Že by ze stadionu odjel přímo za profesorem Pavlem Kolářem, jenž hokejovou legendu dává pravidelně dohromady?

V klubu se každopádně paniku snažili mírnit. „On se takhle připravuje na zápas,“ rozchechtal se Plekanec, jenž prý o Jágrově startu nepochybuje. „On sám ví, co jeho tělo potřebuje. Takže věřím, že zítra bude v nejlepší formě,“ dodal »Pleky«.

A pozitivně to vidí i trenér David Čermák: „Nevím, co mu je. Ale na zápas bude připraven!“

Jaromír Jágr si naposledy zatrénoval před uktáním proti Přerovu. Na ledě ale pobyl jen deset minut.
Jaromír Jágr si naposledy zatrénoval před uktáním proti Přerovu. Na ledě ale pobyl jen deset minut.