Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dojemný moment. Slavný gólman objal chlapce, kterému zemřela matka

Autor: pv

Bylo to její poslední přání. Matka malého chlapce Andersona umírala na rakovinu a chtěla zařídit setkání svého synka s jeho idolem, gólmanem Montrealu Canadiens Carey Pricem (31). Loni zemřela, ale nyní se její tužba naplnila a bylo to velice dojemné setkání.

Malý Anderson v dresu Canadiens se jmenovkou Price na zádech sledoval ranní rozbruslení hráčů Montrealu. Když šel z ledu právě neotřesitelná kanadská jednička, zastavil se u hocha a začal si s ním povídat. Pak chlapce, kterému před několika týdny zemřela maminka na rakovinu, dlouze objal. Dojatý chlapec dostal podepsaný dres, dvě hokejky a puk.

Silný moment natočila na video chlapcova teta a umístila ho na Facebook. „Chtěla jsem sdílet toto video s mým synovcem Andersonem, jak se setkal se svým idolem, Carey Pricem z Montrealu. Minulý rok, když Andersonova matka umírala na rakovinu, slíbila, že udělá vše, co je v její moci, aby splnila jeho sen. Bohužel zemřela před tím, než se to mohlo stát, ale díky velkým láskyplným a velkorysým přátelům jsme byli schopni setkání uskutečnit.“

Gólman si získal srdce nejen malého Andersona, ale i dalších lidí. „Carey je třída. Nejenže dal Andersonovi puk, dres a hole, ale dal mu také největší objetí. Slova nemohou popsat, co to pro Andersona znamenalo a jsme moc vděčni,“ napsala hochova teta.

Gólman se zastavil u hocha a podepsal mu dres
Gólman se zastavil u hocha a podepsal mu dres