Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kam se hrabe Řepka. Basketbalista má exmanželce platit přes 4 miliony měsíčně!

Autor: pv

Z těch částek se vám protočí panenky. Bývalá hvězda NBA Kevin Garnett se rozvádí s manželkou Brandi, která chce po basketbalistovi vysoké výživné na jejich dvě děti, ale zaplatit chce tučnou sumu i za rozvodové právníky.

Žili spolu skoro 15 let a přivedli na svět dvě krásné dcery. Basketbalista Kevin Garnett se však s manželkou Brandi rozvádí a nyní tak odstartovala bitva o miliony.

V jejím návrhu stojí, že chce po někdejším hráči klubu Boston Celtics či Brooklyn Nets 146 tisíc dolarů (3,3 mil. Kč) měsíčně, aby vyžila a dalších 46 tisíc dolarů (milion Kč) měsíčně žádá jako alimenty na jejich dvě dcery ve věku 10 a 6 let.

Od Garnetta požaduje vyplatit dokonce i 300 tisíc dolarů (6,75 mil. Kč), aby mohla vyplatit všechny výlohy spojené s rozvodovým procesem. Brandi tvrdí, že Garnett si i po konci kariéry přijde ročně na 5 milionů dolarů (112 mil. Kč) a během všech sezon v NBA si vydělal kolem 300 milionů dolarů (6,75 miliardy korun).

Basketbalista tak zřejmě trošku zchudne. To fotbalista Tomáš Řepka o sobě prohlásil, že nemá vůbec žádné prostředky a výživné na syna Markuse, kterého má s modelkou Vlaďkou Erbovou , chce snížit na 2 tisíce korun měsíčně. Prostě jiná liga…

Kevin Garnett s manželkou Brandi, která se s ním rozvádí a chce miliony
Kevin Garnett s manželkou Brandi, která se s ním rozvádí a chce miliony

Témata:  alimentyřepkarozvodNBAVIPsportKevin Garnett