Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Těhotná fotbalistka šokuje: ničí se na tréninku i v šestém měsíci!

Autor: kvč

Asi nejeden fotbalista si prošel tím, že do předsezonní přípravy vstupoval s lehčím zraněním nebo nějakým zdravotním omezením. Žádný chlap si ale neprošel tím, čím si prochází Sydney Leroux-Dwyerová. Hráčka amerického týmu Orlando Pride totiž dobrovolně zahájila přípravu po pěti a půl měsících těhotenství!

Sydney je skutečně oddaná fotbalu. S americkou reprezentací slavila zlato na olympiádě v roce 2012 i MS 2015, i její manžel je fotbalista - Dom Dwyer, Američan narozený v Anglii, který momentálně také hraje ve floridském Orlandu. Spolu už mají jednoho syna, který se narodil v roce 2016, teď je na cestě další potomek. Ani jeho blížící se narození ale nebrání Sydney v tréninku.

"Nemyslela jsem si, že začnu předsezonní přípravu po pěti a půl měsících těhotenství, ale je to tady," napsala k fotkám na svůj Twitter. Kromě pár fanoušků, kteří vtipkovali, jestli se její góly budou počítat za dva, našla i slova podpory. "Jsem hrdá, že jsem tvoje spoluhráčka. Už se nemůžu dočkat, až se potkáme na hřišti," napsala jí známá útočnice Alex Morganová, která po boku Sydney působí v Orlandu i národním týmu USA.

Hojně sdílený příspěvek ale našel i některé, kterým nad rozhodnutím americké fotbalistky zůstává rozum stát. "Jsem jediný, kterému to přijde absolutně idiotské?" ptal se jeden z uživatelů Twitteru poté, co fotky Sydney sdílel magazín FourFourTwo. "Extrémně hloupé a nebezpečné," přisadil si další.

Tyhle povídačky si ale Sydney Leroux-Dwyerová nebere k srdci. "Dělám bezkontaktní věci, jen pracuju s míčem. Nevystavuji se do situací, kdy můžu dostat ránu, nebo kdy mě může trefit míč. A žádné intenzivní běhání. Hlavně poslouchám svého doktora, který ví lépe, co mám dělat se svým tělem, než lidi z Twitteru," napsala.

Sydney Leroux Dwyerová trénuje i v šestém měsíci těhotenství!
Sydney Leroux Dwyerová trénuje i v šestém měsíci těhotenství!