Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sladká náplast na nepovedenou sezonu. Tenista Veselý je tátou!

Autor: ris

A bude se slavit. A hodovat! A rozhodně nepoteče proudem jen oblíbený nápoj tenistů – cola se solí! Sezona nesezona, tentokrát dojde na tvrdší kalibr. Jiří Veselý (25) se totiž dočkal prvorozené dcerky Sofie, kterou mu na svět ve středu přivedla dlouholetá partnerka Denisa.

Veselý poslední dobou na kurtu zrovna nezáří. Na ATP letos vyhrál dva zápasy ze šesti a jen horko těžko hájí pozici v elitní stovce světového pořadí… Navíc připočítejte zdravotní problémy, jež si přivodil v neúspěšném daviscupovém utkání proti Nizozemsku, a je vám jasné, že nemůže skákat radostí do vzduchu.

V soukromí je to jiná písnička. Vztah s půvabnou prostějovskou servírkou jen kvete a výsledkem je malebná Sofinka, kterou hráč několik hodin po porodu vystavil na vůbec první rodinou fotografii.

Brzy novopečený tatínek už brzy svoje zlatíčka přivítá u sebe. Pak už bude jen otázkou času, kdy se spokojená trojka, i s jejich rozkošným psíkem Leem, vydá Rás al-Chajma ve Spojených arabských emirátech, kde má teď příbramský rodák Veselý trvalé bydliště.

S Denisou (Somrovou) a Jiřím (Veselým) v posteli
S Denisou (Somrovou) a Jiřím (Veselým) v posteli