Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hvězdný bijec McGregor skončil ve vězení! Co provedl fanouškovi?

Autor: kvč

Už v tom zase lítá. Conor McGregor je pro mnohé hlavní tváří UFC, ne li celých smíšených bojových umění, poslední dobou má ale víc problémů než vyhraných zápasů. Nejdřív napadení autobusu jeho rivala Chabiba Nurmagomedova, pak hromadná bitka poté, co jej Chabib porazil v zápase... a teď dokonce zatčení za loupež!

K nejnovějšímu incidentu mělo dojít v Miami, kde si irský bojovník užívá slunce s rodinou. V pět hodin ráno se před hotelem Fontainebleau na Miami Beach střetl s anglickým fanouškem Ahmedem Abdirzakem. Ten se chtěl s McGregorem vyfotit, irská hvězda mu ale měla vyrazit mobil z ruky. Telefon spadl na zem, kde jej Conor "pro jistotu" ještě rozšlapal.

Pak ho ale nenechal být, naopak si mobil (nebo co z něj zbylo) vzal a odešel s ním. Podle oběti byla hodnota telefonu vyšší, než jeden tisíc dolarů (22 tisíc korun), policie proto hned jednala a McGregora zatkla za násilnou loupež.

Podle zpráv TMZ byl po několika hodinách z vazby propuštěn poté, co zaplatil kauci ve výši 12,5 tisíců dolarů (225 tisíc korun). Podle vyjádření svého advokáta slíbil McGregor plnou spolupráci s policií v dalším průběhu tohoto případu.

Irský bijec si ještě nedávno odpykával veřejně prospěšné práce za napadení soupeřova autobusu v dubnu loňského roku. Pár týdnů strávených v kostele v Brooklynu ho ale zřejmě lepšímu chování nenaučilo.

Conor McGregor zase řádil a skončil ve vězení
Conor McGregor zase řádil a skončil ve vězení