Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záruba „tlačí“ na partnerku Fridrichovou kvůli dcerám. Na jaký sport je chce dát?

Autor: sjs

Láska k puku se v téhle rodině bude zřejmě předávat z generace na generaci. Hokejový komentátor Robert Záruba podle partnerky moderátorky Nory Fridrichové směřuje obě jejich dcery, aby hrály hokej.

Hodiny tráví komentováním nebo přípravou na jednotlivé zápasy. Robert Záruba si od milovaného sportu neodpočine ani doma. „Když ho nedávno s mladší Mariánkou hráli v bytě, nadšeně referoval, že se pro puk narodila a mělo by se s tím něco dělat. S Dianou chodí bruslit,“ prozradila magazínu Práva Nora Fridrichová .

S rodinou v kině. Robert Záruba, jeho partnerka Nora Fridrichová a jejich dcery Márinka a Diana
S rodinou v kině. Robert Záruba, jeho partnerka Nora Fridrichová a jejich dcery Márinka a Diana

Malé slečny se ale kromě sportování i rády zkrášlují. „Fintění tlumíme a nehty zdobíme jen výjimečně, když dostanou lak od někoho k narozeninám. Dneska se prodávají speciální pro děti, které mezi holčičkami hodně frčí. Vyhýbáme se volánkům, ale třeba copy jim pletu, protože jsou praktické. Zvlášť ta mladší čtyřletá dost prožívá, když se líčím, a obě mi kradou lesky na rty,“ řekla Fridrichová.

Pro fintění dcer ale nemá pochopení jejich otec Robert Záruba. „Můj muž to vyloženě nesnáší a chce mít dcery ve velmi přírodním stavu,“ dodala moderátorka pořadu 168 hodin.