Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

To je proměna! Z týrané tenisové hvězdy byla tlusťoška. Nyní je sexy jako nikdy!

Autor: sjs

Vydělávala miliony dolarů, ale její život bylo peklo. Bývalá tenisová hvězda Jelena Dokičová (35) byla týraná svým otcem trenérem Damirem. Po konci kariéry navíc přibrala na neuvěřitelných 120 kilogramů. Z baculky se ale dokázala znovu proměnit v sexy ženu.

Před pěti lety ukončila ze zdravotních důvodů úspěšnou kariéru. Australanka Jelena Dokičová od té doby naplňovala svůj život a především žaludek jídlem. Z šestašedesátikilové sportovkyně se proměnila během několika let ve stodvacetikilovou boubelku. Na váze přibírala i kvůli depresím, které ovlivnily správné fungování štítné žlázy.

Sekne jí to. Dokičová má krásnou postavu
Sekne jí to. Dokičová má krásnou postavu

Proto začala Dokičová tolik přibírat. S psychickými problémy se tenistka potýkala od dětství kvůli otci Damirovi, který ji týral a dělal ostudu na veřejnosti. O šílených mukách, které si s tátou prožila napsala dokonce i knihu s názvem Nezničitelná.

Když se jednou podívala do zrcadla, tak se zhrozila. „Musela jsem se sebou něco začít dělat. Za šest měsíců jsem zhubla 30 kilo, ale byly to galeje. Přestala jsem konzumovat sladké nápoje, pila jsem jen čaj a tři litry vody denně,“ prozradila před časem někdejší čtvrtá hráčka žebříčku WTA.

Nyní váží 80 kilogramů a chce se dostat na původní váhu 66 kilogramů. Navíc chce být motivací pro ostatní lidi. „Byla jsem nejen tlustá, ale i nešťastná a bez sebevědomí. Nechtěla jsem vycházet z domu a dokonce jsem odmítala i pracovní nabídky,“ prozradila tenistka, která si na kurtech vydělala 3,7 milionu dolarů. Nyní je konečně šťastná.