Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nadržená mašina i násilník?! Bijce McGregora vyšetřují kvůli sexuálnímu napadení

Autor: sjs

Poslední dobou předvádí jeden úlet za druhým. Pojítko je vždy stejné – agresivní chování. Slavný zápasník MMA Conor McGregor, který v úterý oznámil konec kariéry, měl v Irsku sexuálně napadnout ženu v hotelu.

V dubnu 2018 zranil v New Yorku dva zápasníky, když po jejich autobusu hodil vozík na přepravování balíků, v říjnu se po prohraném utkání s Chabibem Nurmagomedovem v Las Vegas zapojil do hromadné bitky, a aby toho nebylo málo v prosinci měl sexuálně zaútočit na neznámou ženu.

Vždy ve formě, pochlubil se na sociálních sítích Conor McGregor a ukázal všechna svá tetování.
Vždy ve formě, pochlubil se na sociálních sítích Conor McGregor a ukázal všechna svá tetování.

V rodném Irsku je Conor McGregor vyšetřován kvůli tomu, že na hotelu Beacon v Dublinu nevybíravě obtěžoval jistou dámu. Podle anonymního zdroje New York Times už byla policie v hotelu a sesbírala důkazní materiál v podobě záznamů z bezpečnostních kamer a potvrzení, že noc před napadením si McGregor zarezervoval dvoulůžkový pokoj.

Policie hned v lednu bývalého šampiona UFC vyslechla a byl propuštěn na svobodu bez vznesení obvinění. Přesto je dále vyšetřován.

McGregor o sobě tvrdí, že je sexuálně náruživý. Letos ho dokonce jistá Terri Murrayová označila za otce jejího dítěte a zveřejnila i intimní fotky, na nichž je s ní známý bojovník. Ir tak možná podvedl partnerku Dee Devlinovou v době, kdy byla těhotná a pod srdcem nosila Conora juniora.

Témata:  sexMMAnapadeníMcGregorUFCVIPsport