Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Pokračování v hokejové bráně? Čech má TOP masku od mistra hvězd NHL

Autor: kvč

V létě ukončí kariéru ve fotbalové brance. Že by se pak rovnou přesunul do té hokejové? Petr Čech si udělal radost novou brankářskou maskou od Davida Gunnarssona, který se stará o helmy těch nejlepších gólmanů NHL. Mezi jeho klienty patří Pekka Rinne, Carey Price, nebo Petr Mrázek, který fotbalovému kolegovi výstavní kousek s podobiznou Dominika Haška a logy Arsenalu a Chelsea domluvil.

Petr Čech je velkým fanouškem hokeje, zachytal si při rozlučkové exhibici Martina Havláta a svůj oblíbený klub si našel i v Anglii. Tam drží palce týmu Guildford Flames. 

A jelikož si v Anglii i sám rád zahraje, nechal si pro svou zálibu udělat i hezkou a praktickou ozdobu. "K Petru Čechovi mám blízko, často si píšeme. Nedávno se mě ptal, kdo mi stříká masku, že se mu to moc líbí. Skončilo to tak, že mu teď můj kamarád David Gunnarsson ve Švédsku vyrábí motiv na jeho hokejovou helmu," napsal v blogu pro deník Sport brankář Carolina Hurricanes Petr Mrázek.

Právě Gunnarsson, alias "DaveArt" se teď výtvorem pro Čecha pochlubil. Na Facebooku ukázal, jak se česká fotbalová legenda fotí v masce, kterou zdobí vlajky České Republiky i Velké Británie, loga Arsenalu a Chelsea, a také podobizna "Čechínova" hokejového protějšku, Dominika Haška.

Podívejte se v GALERII na Čechovu masku:

Hokejovou masku Petra Čecha zdobí loga Arsenalu i Chelsea, vlajky a podobizna Dominika Haška
Hokejovou masku Petra Čecha zdobí loga Arsenalu i Chelsea, vlajky a podobizna Dominika Haška

Čech v Brně na otočku: Zápas? Těžší než proti Chelsea. Přemluvil ho Havlát
Video se připravuje ...

Ráno v Anglii, odpoledne v Brně! Petr Čech nechyběl na rozlučce Martina Havláta
Video se připravuje ...