Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Boxer reportérce vlepil hubana. Smála se. Teď na něj žene elitní advokátku!

Autor: ris

Nevypadala, že by jí to kdovíjak vadilo, ale první zdání klame. Novinářka Jenny Susheová (42) vyhrožuje těžkotonážnímu bulharskému boxerovi Kubratu Pulevovi (37) žalobou za to, že ji po společném rozhovoru vlepil hubana!

Pulev není v ringu žádný nazdárek. Má skalpy uznávaných borců jako je Brit Chisora, je mistrem Evropy a na světovém šampionátu v roce 2005 získal bronz! Patří mezi absolutní světovou špičku. Z pětadvaceti bitev prohrál jen jednou; k zemi ho v listopadu 2014 poslal v duelu o titul mistra světa organizací IBF, WBO a WBA legendární Vladimir Kličko.

Reportérka Jenny Susheová vyzpovídala boxerského šampiona Kubrata Puleva
Reportérka Jenny Susheová vyzpovídala boxerského šampiona Kubrata Puleva

Teď si ale sám zadělal na malér. Přitom prý bylo ve vší počestnosti. „Na videu po našem polibku jsme se navzájem rozesmáli a poděkovali si,“ vysvětloval podle webu TMZ Bulhar, který byl při interview zřejmě ještě rozvrkočený z K.O. vítězství nad Dinem Bogdanem! „Nic víc v tom není,“ ujistil svalovec, jemuž se mezi provazy přezdívá Kobra. S reportérkou jsou prý přátelé.

Jenže jeho názor se jaksi neztotožňuje s názorem políbené princezny s mikrofonem. Ta by boxera nejraději viděla u soudu. Že to myslí setsakra vážně dokumentovala tím, že případ svěřila do rukou nekompromisní advokátky Glorie Allredové, jež za sexuální zneužívání dostala do basy třeba komika Billa Cosbyho!

Susheová si stěžuje, že jí kromě polibku Pulev po vypnutí kamer osahával zadek. Bijec ji prý navíc prosil, aby inkriminované video smazala, což odmítla.

Její právnička v dopisu Kalifornské státní sportovní komisi žádá o okamžité vyřešení případu. „Chceme, aby boxerská licence pana Puleva byla s okamžitou platností pozastavena.“

A to je zřejmě jen první krok!