Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rozparáděná olympijská šampionka jako vášnivé klíště! Ester, copak je to za fešáka?

Autor: Jan Hamrník

O chlapech zásadně nemluví. Když je ale vedle hezoun, umí se i Ester Ledecká (24) pořádně odvázat! Jako při reklamním focení s kolegou Alexisem Pinturaultem (28).

Je to sice reklama na hodinky, na fotce ale vypadá, jako by dvojnásobný olympijská šampionka chtěla prodávat štěstí. „Pod útokem vášnivé fanynky,“ popsala vtipně Ester, jak se na snímku Pinturaulta drží jako klíště. Pravda, francouzský lyžař má tři medaile z olympiád (stříbro a bronz z Pchjongčchangu a bronz ze Soči) a taky působí jako velký sympaťák. Má ale na Ester kdo žárlit?

Česká hvězda o mužích ve svém životě zarytě mlčí. Minulý rok ji však prásknul vlastní brácha Jonáš. „V České televizi vysílali hokej, tak jsem okamžitě volal svému kamarádovi, který hraje shodou okolností na basu v mé kapele… a s mojí ségrou chodí…,“ čílil se na Radiožurnálu, že závod Ledecké na obrazovce chybí.

S Petrem Petřekem, muzikantem a vášnivým dřevorubcem, se sněhová královna ukázala vloni v únoru i veřejně: v Divadle Hybernia na premiéře muzikálu Iago, který napsal její táta Janek. Hned poté ale okno do soukromí zase zavřela.

O svých láskách sice lyžařka a snowboarďačka hovoří, ale jen o těch platonických. Tou největší je zpěvák Bryan Adams „Je to jasný důkaz, že mě miluje, teď už to vědí všichni,“ smála se, když jí na videu rocková ikona gratulovala ke dvěma olympijským zlatům z Koreje. A slabost má i pro charismatické rockery Keitha Richardse s Mickem Jaggerem .

Za svůj obrovský vzor pak považuje Rakušana Marcela Hirschera. Otázky na to, jestli někoho má, však ignoruje…

Ester Ledecká a Alexis Pinturault by mohli tvořit krásný pár
Ester Ledecká a Alexis Pinturault by mohli tvořit krásný pár