Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Voráček dorazil do Česka a líbal těhotnou Markétu: Schovávala bříško!

Autor: Václav Baumann

Tak jsem doma! Hvězdný útočník Philadelphie Jakub Voráček (29) se nemohl návratu ze zámoří dočkat. Na letišti ihned skočil na svou těhotnou Markétu a už vyhlíží start MS!

Jako malý kluk, který dostane cukrátko. Tak rozzářený byl po příletu z Ameriky Voráček , když na terminálu pražské Ruzyně spatřil své zlatíčko. „Ahóóój!“ rozběhl se k těhulce, která je už v šestém měsíci. Bříško byste na ní ale hledali marně, usměvavá brunetka ho šikovně schovala pod černý kabát.

Šampionát na Slovensku začíná už za necelý měsíc (10. 5.), »Voras« teď však odstaví hokej na druhou kolej. Chce se věnovat Markétce a také si trošku odfrknout. „Jsem unavený a ještě musím doléčit zdravotní problémy, které jsem měl na konci sezony,“ pověděl Blesku na letišti. „Ale na mistrovství se těším dost, fakt jo! Dám si týden volna a pak na to vlítnu!“ hlásí.

Srdceryvné shledání Jakuba Voráčka a jeho těhotné partnerky Markéty
Srdceryvné shledání Jakuba Voráčka a jeho těhotné partnerky Markéty

Z loňského šampionátu v Dánsku se Voráček omluvil, po roční pauze v nároďáku je tak hladový jako nikdy dřív. „Co bude úspěch? Medaile!“ má jasno vlasatý střelec, jemuž bude v Bratislavě fandit celá rodina. I proto pošilhává po zlatu, byť to nahlas nechce říct.

„Máme ty nejvyšší cíle. Ale medaile už nebyla dlouho, tak buďme pokorní...“ říká s ohledem na sedm let dlouhé »sucho«. Češi naposledy brali cenný kov na MS 2012, kdy ve Finsku urvali bronz.

Jak by mohla vypadat česká soupiska na MS? Voráček je jasná volba! »

Voráček se na Zlaté hokejce poprvé ukázal s novou přítelkyní Markétou
Video se připravuje ...