Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexy Plíšková s Kvitovou zářily na hráčské párty: Přijely si pro krasavce!

Autor: as

Vynechaly Fed Cup, zvykaly si na antuku a už jsou zase hladové po triumfech. Tenisové hvězdy Petra Kvitová (29) s Karolínou Plíškovou (27) si přijely do Stuttgartu pro sporťáka. Ale pozor, ve hře je i druhé fáro i tenisový trůn!

Na hráčské párty jim to seklo, byly samý úsměv. „Zase tu bylo nejlepší jídlo. Turnaj ve Stuttgartu je pro hráčku jedním z nejoblíbenějších na okruhu,“ prozradila Petra a antukovou akci v hale má už tuze ráda i Karolína: „Nikdy bych si nepomyslela, že tady můžu vyhrát,“ ušklíbla se při vzpomínce na loňský triumf.

Petra Kvitová na párty tenistek před turnajem ve Stuttgartu
Petra Kvitová na párty tenistek před turnajem ve Stuttgartu

Za výhru se kromě prize money dostává i nadupaný sportovní vůz Porsche, ten navíc v posledních letech fasují hráčky top 10 za účast! „Takže loni jsem dostala dva poršáky naráz, i když furt nemám řidičák,“ prozradila před časem Plíšková se smíchem.

A obě si mohou dělat naděje i letos. Organizátoři je coby nasazenou trojku a čtyřku nasadili rovnou do druhého kola, na poslední chvíli se navíc odhlásily hvězdy Halepová s Muguruzaovou. Pravda, Plíšková po Miami brala dva týdny antibiotika. „Ale už jsem celkem v pohodě,“ vzkázala. 

Před Kvitovou se opět otevírá šance na post světové jedničky. Stačí »drobnost« - první hráčka světa Ósakaová musí prohrát hned svůj první zápas a Petra naopak potřebuje dokráčet přes čtyři překážky až k titulu. Odjet z kurtu ve fáru s pomyslnou korunkou na hlavě, to by bylo něco!