Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sex s 2 000 ženami, málem ho to zabilo! Hvězda NBA přiznala pikantní posedlost

Autor: sjs

Manželka, milenky, holky na jednu noc, prostitutky, striptérky... Slavný basketbalista Lamar Odom ve své autobiografii Darkness to Light přiznal, že je posedlý sexem a miloval se s více než dvěma tisícovkami žen. Před čtyřmi lety kvůli své libůstce málem přišel o život.

Alkohol, drogy a sex. Lamar Odom ve své knize, která bude brzy vydána v USA, popisuje čím si „vylepšoval“ život. Nejvíce zřejmě ujížděl na erotice. „Jsem posedlý sexem odjakživa,“ uvedl někdejší hráč LA Clippers, Miami Heat  nebo LA Lakers.

Odom je posedlý sexem. Své o tom í i jeho bývalá žena Khloe.
Odom je posedlý sexem. Své o tom í i jeho bývalá žena Khloe.

Když ve volném čase netrávil chvilky po boku žen, ukájel se při sledování porna. „Už to bylo zahranou,“ řekl Odom, který si v roce 2009 vzal televizní celebritu Khloe Kardashian. Ani v manželství však nebyl věrný a o 4 roky později od sebe odešli. Rozvedli se až v roce 2016.

V tu dobu už mohla být z Khloe vdova. Odom se totiž v říjnu 2015 předávkoval kokainem v erotickém klubu v Nevadě a upadl do bezvědomí.

„Sex u mě spustil i závislost na drogách. Umožnilo mi to tak zdvojnásobit si ten slastný pocit,“ tvrdil devětatřicetiletý basketbalista, jak si vylepšoval erotické orgie. Odom se nepoučil a stále se snaží se svou závislostí bojovat.