Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Svedl cizí ženu, svede zlato?! Říhu podporuje kráska, kterou odloudil vlastnímu hráči!

Autor: pet

Nejen hráči potřebují na mistrovství světa cítit podporu svých lásek. Trenéru týmu Miloši Říhovi (60) fandí v Bratislavě sexy slovenská partnerka Soňa Obšutová (40). A hokej v podání českého nároďáku ji dovede pořádně rozparádit!

Říha zažívá na šampionátu premiéru, a tak není divu, že se mu vnadná Soňa snaží pomoct překonat velký tlak, pod nímž český kouč bezpochyby je. Blonďatá kráska drží palce vůdci české střídačky z prostoru VIP, kam bere i své dvě děti, Kristiána a Klaudii, z předchozího manželství.

Času na sebe nyní zamilovaný páreček moc nemá, ale občas spolu aspoň skočí na pivo do Domu českých fanoušků poblíž hokejového stadionu. Jinak ale stále tokají jako čerstvě zaláskovaní puberťáci. A svoje city rádi dávají na obdiv.

Říha si jako správný gentleman hýčká svou milou na každém kroku. Přitom začátek jejich vztahu byl stejně bouřlivý jako povaha českého lodivoda. Před čtyřmi lety prasklo, že Říha jezdí za Soňou do Zvolena.

Čtvrtfinále MS v hokeji 2019: Jaké jsou varianty českých soupeřů? »

Šťastný pár; Soňa Obšutová a Miloš Říha!
Šťastný pár; Soňa Obšutová a Miloš Říha!

Problém byl v tom, že tou dobou byla vdaná za bývalého slovenského reprezentanta Jaroslava Obšuta (43), jehož kouč předtím vedl dvě sezony v Rusku (2009 – 2011). „Když jsme se dali dohromady, oni spolu dávno nebyli. Moje rodina o tom ví, vše jsem jim řekl,“ bránil se tehdy Říha, který je stále ženatý s manželkou Alenou, s níž má dvě dospělé děti, Andreu a Miloše.

Soňa navíc tvrdí, že to byl právě Obšut, který se na ni a děti vykašlal. „S manželem nežijeme od 16. prosince 2013, když opustil rodinu těsně před Vánocemi. Tenkrát jsem byla ve vysokém stadiu těhotenství,“ uvedla v roce 2015 nyní už rozvedená Soňa.

S  tím Obšut nesouhlasil a s celou situací se nesmířil. „Přijde mi neskutečné, že když si jdu vyzvednout syna, tak pan Říha je u mě doma. Je to člověk bez páteře,“ postěžoval si v roce 2017. Tedy v době, kdy pod impulsivním koučem nastupoval ve Slovanu Bratislava.

Tabulka skupiny B mistrovství světa »

KABINA očima Dominika Simona. Kdo si maže nohy Alpou? Kdo v noci chrápe?
Video se připravuje ...

Ledecká fandila přímo v Bratislavě. Kluci mě mají na své straně, věřím v zlato, říká
Video se připravuje ...

Nedvěd v Bratislavě chodí hrát tenis. Trénuju na Wimbledon, směje se generální manažer
Video se připravuje ...