Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drsná daň za titul! Vlasatý slávista Alex Král se bude muset ostříhat

Autor: pv

Shodí svou proslavenou hřívu? Slávista Alex Král je na hřišti nepřehlédnutelný díky bohaté kudrnaté kštici. Teď o ni možná brzy přijde. S bývalým spoluhráčem z Teplic Michalem Jeřábkem se totiž vsadil, že až vyhraje titul, tak se nechá ostříhat!

Letos si v Evropské lize zahrál Alex Král proti Chelsea, v jejímž dresu nastupuje slavný David Luiz, který má stejný účes právě jako český obránce. Po utkání se oba fotbalisté dokonce společně vyfotili a byli skoro jako dvojčata. Fanoušci Slavie si svého vlasáče okamžitě oblíbili. Možná se tak budou v Edenu brzy prodávat i paruky na jeho počest.

Mistr ligy se Slavií 2018/2019 Alex Král se chlubí skleněnou medailí
Mistr ligy se Slavií 2018/2019 Alex Král se chlubí skleněnou medailí

Pokud se tak stane, jedna by se pak hodila i samotnému Královi. Před časem se totiž nechal vyhecovat od bývalého spoluhráče z Teplic Michala Jeřábka, že se po zisku titulu ostříhá.

„Gratuluji k titulu bývalému Skláři. Nevsadil ses náhodou s někým, že se po titulu ostříháš,“ připomněl Jeřábek svému kamarádovi přes Instagram, že je čas splnit sázku. Přistoupí na to Král nebo se něčím vykoupí, aby se nemusel ostříhat?