Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Odhalila tajemství svého těla. Co ukázala Koukalová, když se loučila s biatlonem?

Autor: tad

Zazvonil zvonec, pohádky je konec. Gabriela Koukalová (29) po několikaměsíčním váhání dala definitivní sbohem biatlonu a rovnou si našla novou zábavu – tetování! Je tělo zdobí hned tři kérky.

Koukalová se s kariérou poprvé rozloučila před dvěma lety, bolavá lýtka ji tehdy do stopy nepustila. Od biatlonu se úplně odstřihla, věnovala se svým zálibám a napsala kontroverzní knížku o své kariéře, kterou »nakrkla« řadu bývalých kolegů. A taky malovala.

Srdíčko na levém ukazováčku. Symbol lásky a lidské vitality. Pro koho nebo kvůli čemu si ho asi bývalá biatlonistka nechala namalovat?
Srdíčko na levém ukazováčku. Symbol lásky a lidské vitality. Pro koho nebo kvůli čemu si ho asi bývalá biatlonistka nechala namalovat?

Nejen na plátno, ale rovněž po svém těle, které zdobí hned tři zbrusu nová tetování! Levá paže nese kolibříka v letu, pravé předloktí smyslné rty s francouzsky vyvedeným nápisem a levý ukazováček maličké srdíčko. A kdoví, co »Gábi« skrývá pod tričkem, kam se může podívat jenom manžel Petr Koukal.

Gábina má obrázky na kůži od letošního jara a teď bude mít spoustu času na přidělání dalších, když už nebude muset řešit dilema, zda se k milovanému sportu vrátit, či nevrátit. „Uvědomila jsem si, že sportovní výsledky nebo vidina nějakého vítězství nemusí nutně znamenat šťastný život,“ vysvětlila své biatlonové loučení.