Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Koukalová kývla na nabídku tančit ve StarDance. Kolik si vydělá?

Autor: pv

Utekla od sportu, ale dennodenní dřině neuteče. Bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová kývla na nabídku, aby se letos na podzim zúčastnila desáté řady populární taneční soutěže StarDance na České televizi. Může si tak přijít skoro až na půl milionu korun!

Dámy a pánové, na taneční parket přichází pár Gabriela Koukalová a Martin Práger. Tuhle větu uslyšíte už na podzim na televizních obrazovkách. Někdejší sportovkyně roku koncem května definitivně oznámila konec kariéry a o několik dní později prozradila, že se vrhá do nového projektu.

Koukalová a její taneční partner Práger
Koukalová a její taneční partner Práger

Od června tak začne dřít ve zkušebně a pilovat taneční kroky. A nebude to dělat zadarmo. Účastníkům za podpis na smlouvě loni podle zákulisních zpráv přistálo na kontě 70 tisíc korun. Letos může být částka o pár desítek tisíc klidně vyšší.

Další finanční příjem čeká na soutěžící až koncem září, kdy se začne StarDance vysílat. Za jeden díl dostanou účastníci kolem 40 tisíc korun. Poslední vítěz herec Jiří Dvořák si tak za deset soutěžních kol přišel na 400 tisíc plus 70 tisíc korun za podpis smlouvy.

Kolik desítek tisíc korun si vytančí Koukalová, která si ve své poslední sezoně v kariéře vydělala na odměnách za umístění ve světovém poháru přes 5,5 milionu korun?

 

Témata:  biatlonpenízeKoukalovástardanceVIPsport