Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Limberský a jeho Lenka: Ano si řekli před knězem. Známe detaily svatební noci!

Autor: Zbyněk Schnapka, Redakce Blesk

První »ano« si řekli při pohádkovém západu slunce na úchvatném Mauriciu. Jen oni dva a svědci! V Česku už to byl jiný příběh. Fotbalista David Limberský (35) se svojí krásnou Lenkou (35) uspořádali velkolepou veselku pro sto hostů v areálu Kalikovského Mlýna nedaleko Plzně. Tančilo se, pilo se, jedlo se a zpívalo se!

Na obřad dorazili hvězdní svatebčané. Třeba právník Daniel Volopich s manželkou Andreou Verešovou či současní i někdejší spoluhráči vyhlášeného rošťáka, který tradičně nešetřil úsměvy!

„Oficiální a tedy platný sňatek jsme uzavřeli na Mauriciu, ale nechtěli jsme o nic připravit naše rodiny a přátele. Proto jsme udělali ještě jeden neformální obřad v Plzni. Nejedná se o klasický církevní sňatek,“ prozradila novomanželka Lenka!

David Limberský a jeho půvabná Lenka si před svými nejbližšími řekli své druhé »ano« v Kalikovského Mlýně
David Limberský a jeho půvabná Lenka si před svými nejbližšími řekli své druhé »ano« v Kalikovského Mlýně

Půvabná modelka popsala, jak na ostrově v Indickém oceánu proběhla svatební noc! Ač to zní překvapivě, Limberskému se do ní prý moc nechtělo. Podmínky k romantické noci přitom byly doslova ideální; teplo, moře, vana plná okvětních lístků, načančaná postel…

„David si myslel, že bude spát. Jenže to se mýlil,“ popisovala nevěsta. I když se její miláček vymlouval na vysílení z celodenního horka, u roztoužené ženy nepochodil. „Vzala jsem to tedy do svých rukou,“ smála se Lenka.

Sledované dvojici se nic nevymklo kontrole. Miminko na cestě ještě není. „Na něm začneme pracovat v říjnu,“ uzavřel v dobrém rozmaru Limberský.

SE SIMONOU...: Limberského snoubenka a její barber shop. Kdo tam chodí?
Video se připravuje ...