Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Benešov odhalil: Co po nás chce Sparta? Do šatny parmazán i bábovku

Autor: brm

Benešov zažije v sobotu velký fotbalový svátek. Tamní třetiligový celek přivítá v rámci oslav zakončení sezony 2018/19 na svém hřišti pražskou Spartu. Pro ni naopak půjde o zahájení přípravy na nový ročník FORTUNA:LIGY a první zápas pod novým trenérem Václavem Jílkem. Sami Benešovští na své webu přiznali, že uspořádat takový zápas není vůbec snadné. Musejí totiž splnit požadavky věhlasného soupeře. Hlavně co se týče občerstvení.

Když se utkaly v listopadu 2018 Sparta s Benešovem naposledy, byla z toho na Strahově překvapivá výhra třetiligového celku 1:0. V sobotu se oba týmy střetnou znovu, tentokrát v Benešově. Jak tamní pořadatelé prozradili, uskutečnit duel se Spartou není zcela jednoduché.

Historicky nejúspěšnější český fotbalový tým má před zápasem řadu požadavků, které musí hostitel splnit. Krom jiného si sparťané vyžádali do kabiny občerstvení pro hráče a realizační tým. Co musí konkrétně zahrnovat? Kávu v konvicích, hroznové víno, banány, ale dokonce i bábovku.

Tím ale požadavky nekončí, hody budou pokračovat. Po utkání musí Benešovští pro sparťany zařídit 35 porcí jídla, konkrétně restované kuřecí nudličky, špagety, odděleně v míse strouhaný parmazán a olivový olej, prozradil klub na webových stránkách.

Zápas začíná v 15 hodin a můžete ho sledovat ONLINE na iSport.cz.

Vše o Spartě čtěte ZDE>>>

Góly

Domácí: 78. Azillinon

Hosté: 6. Tetteh, 9. Tetteh, 45. Zahustel

Sestavy

Domácí: Rotbauer – J. Vosáhlo, Filip, Pedro, Engelmann (63. Lupač), Urban, Turek (C) (57. Sklenička), Azillinon, Srb (46. Brokeš), Zoubek (63. Dufek), Lauricella (68. O. Vosáhlo)

Hosté: Heča (46.Nita) – Kaya, Radakovič (36. Lischka), Karlsson (46. Hanousek), Kanga (46. Plavšič), M. Frýdek (46. Ch. Frýdek), Hašek, Dudl, Zahustel, Tetteh (46. Trávník), Fortelný (C)

Karty

Domácí: J. Vosáhlo

Hosté: Kaya

Rozhodčí

Karel Hrubeš – Zdeněk Dobrovolný, Jakub Šimáček

Stadion

U Konopiště, Benešov

Rosický: Vácha bude lídrem béčka. Za nabídku nebudeme chtít odstupné
Video se připravuje ...

Chtěli bychom ještě posily do středu hřiště a obrany, říká Jílek
Video se připravuje ...