Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

To jsou balony! Milenka ženatého fotbalisty Rooneyho dráždila obřími vnady

Autor: sjs

Proslavil ji úlet se známým fotbalistou. Helen Woodová se živila svým tělem a do postele se jí před deseti lety dostalo i takové eso jako útočník Wayne Rooney. Jenže sexuální dobrodružství na hráče prasklo a byl z toho skandál. Spokojená Woodová na aféře vydělala slušný balík.

Je nenapravitelný. Rooney už roky zahýbá manželce Coleen, s níž má celkem čtyři syny. Největším štěstím fotbalisty je, že mu žena pokaždé odpustí. Bývalý kapitán anglické reprezentace se specializuje především na lehké ženy.

Woodová chytala bronz na pláži
Woodová chytala bronz na pláži

V minulosti už byl totiž několikrát načapán ve společnosti prostitutek. Jednou z nich byla i vnadná Helen Woodová, která měla kromě Rooneyho i jiné fotbalisty. Někdejší útočník Manchesteru United však byl nejslavnějším jménem, jež skončilo v její posteli.

Když se zpráva o nevěře začala šířit světem, útočník měl z ostudy kabát a doma měl zaslouženě peklo. To Woodová na aféře zbohatla. Za tučný honorář se zúčastnila televizní reality show a zbohatla i na knize, kterou po sexuálním skandálu vydala. Tehdy dostala kolem 40 tisíc liber (1,1 milionu korun).

A jak si nyní užívá života? Koncem června s kamarádkou vyrazila na párty ostrov Ibiza, kde se snaží na obří vnady namačkané v plavkách ulovit možná dalšího bohatého fotbalistu.

Témata:  sexrooneymilenkanevěraprostitutkaVIPsport