Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Messi s kumpány: Sexy koupačka. Antonella ukázala, co má pod tričkem!

Autor: roc

Jak jinak využít poslední hodiny volna než po boku nejbližších. Fotbalisté Lionel Messi (32) a jeho parťáci Luis Suárez (32) a Cesc Fàbregas (32) se s rodinkami vyrazili slunit na Ibizu. Tak, jako to dělají každý rok!

Na malebných Baleárských ostrovech sice strávili kvůli blížící se přípravě pouze den, pořádně si ho ale užili. Fotbaloví miliardáři si pronajali bílou jachtu, na které vyvezli své manželky a ratolesti. A bylo opravdu na co koukat. Jejich krásky jim obstaraly parádní divadélko.

Messiho choť Antonela Roccuzzová (31), která s sebou vzala všechny tři synky, se producírovala na lodi v šatech v barvách dresů německé reprezentace. Její libanonská kamarádka Daniella Semaanová (44), paní exbarcelonského záložníka Fàbregase, zase ukázala svoje křivky v růžově křiklavých plavkách. A třetí do party, Suárezova blonďatá kráska Sofia Balbiová (29), dala přednost cudným bílým šatičkám.

Messiho Antonella si s kámoškama užívala horkého španělského slunce!
Messiho Antonella si s kámoškama užívala horkého španělského slunce!

Zatímco dámy se bavily hlavně na palubě, jejich milí si užívali vln. Suárez skákal z jachty do moře a řádil na skútru, Cesc nasadil šnorchl a vydal se do hlubin Středozemního moře. Když se pak společně s Leem projeli na člunu, vyrazili na večerní párty. Pondělí jak má být!

S legrací je ale už konec a přichází práce. Messi hned v úterý vyměnil plavky za kopačky a začal s přípravou. Sezona se blíží.