Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Ronaldova luxusní vila. Se snovou výbavou sídlí vedle jiné hvězdy

Autor: sjs

Jeden dům prodal a hned si koupil nový ještě luxusnější. Fotbalista Cristiano Ronaldo se zbavil vily v Portugalku, kterou od něj koupil spoluhráč z reprezentace Pepe. Vzápětí si pak pořídil moderní dům ve španělské Marbelle. Za souseda má hvězdu MMA Conora McGregora.

Rozhýbal trh s luxusními nemovitostmi. Ronaldo střelil vilu Póvoa de Lanhoso v národním parku kamarádovi a bývalému spoluhráči z Realu Madrid Pepemu za 2,5 milionu eur (65 milionů korun). Slavný Portugalec už měl totiž plné zuby toho, jak se mu k domu často plížili fanoušci a sledovali ho. Dokonce ke šmírování využívali i drony.

Obří bazén s výhledem na středozemní moře
Obří bazén s výhledem na středozemní moře

Útočník Juventusu tak neváhal a okamžitě si obstaral nové sídlo. Ve španělské Marbelle si koupil za 1,55 milionů eur (40 milionů korun) moderní dům ve čtvrti, kde žijí boháči. Vždyť jedním z jeho sousedů je například MMA zápasník Conor McGregor, který má jmění ve výši 120 milionů dolarů (2,7 miliardy korun). Poblíž bydlí ale i fotbaloví veteráni Dán Thomas Sorensen nebo Ir Stephen Carr.

Jestli Ronaldo kolegy sportovce pozve na kolaudační párty, mohou se těšit na mejdan u velkého venkovního bazénu s výhledem na Středozemní moře, domácí kino, bar, vinný sklípek a protáhnout tělo si mohou v posilovně. Pro nocležníky jsou k dispozici i čtyři velké pokoje.