Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nahá padla Vémolovi do náruče! Teď uhranula při divoké jízdě v baru i Jágra!

Autor: ris

Zatímco jeho těhotná krasavice Lela v Bratislavě zaháněla chutě zmrzlinou, nejlepší český bojovník MMA Karlos Terminátor Vémola (34) vyrazil v Praze se starým mládencem a kamarádem Jaromírem Jágrem (47) za zábavou do víru velkoměsta.

V luxusním nočním podniku v centru stověžaté matičky se dvě legendy okamžitě staly středem pozornosti rozverných dámiček, které toužily po fotce s oběma svalovci. Jednou z nich byla playmate Aneta Novotná. A povedlo se! Snímek, na němž Vémola cení svůj chrup jako v reklamě na zubní pastu, je na světě! „Super víkend,“ napsala pak na instagram milovnice kvalitní muziky.

„House a rock poslouchám při běhu nebo ve fitku a jazz, ten je takový mazlivý, hřejivý, takže ten třeba při…,“ líčila vloni pro Playboy tajuplná Aneta, která s Terminátorem před nedávnem nafotila pro prestižní pánský časopis sérii lehce odvážných fotografií.

Jedno je jisté. Taneční muziky si blondýnka, jež se na titulní straně Playboye objevila už dvakrát, v průběhu horečky sobotní noci užila v oblíbeném klubu habaděj. Jestli došlo i na neworleanské houpavé rytmy, už se nepochlubila…  

Playmate Aneta Novotná s legendami českého sportu Jaromírem Jágrem a Karlosem Vémolou
Playmate Aneta Novotná s legendami českého sportu Jaromírem Jágrem a Karlosem Vémolou