Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Bijec Conor McGregor: Odveta za pěst v lokále. Co mu hrozí?

Autor: ris

Ve čtvrtek do světa unikl záznam, na němž v jednom z dublinských barů zaútočil někdejší šampion MMA Connor McGregor (31) pěstí na opovážlivého gentlemana ve středních letech, který odmítl jeho pozvání na panáka whisky! Legenda bojového sportu teď čeká soud!

I když padesátiletý muž po ataku bojovníkovy levačky nehnul brvou, brzy poté mu přestalo být do skoku. „Zprvu bolest necítil, druhý den se mu to rozleželo. Byl to pořádně tvrdý zásah,“ řekl Daily Mirror jeden z jeho přátel.

Padesátiletý Ir se ze zásahu dlouho vzpamatovával! „Tvář ho bolela a byl hodně otřesený. Několik dnů neopustil svůj dům,“ pokračoval známý McGregorovy kořisti.

Bijec co nevidět bude svoje nepříčtné chování vysvětlovat u soudu. Státní zástupce po zveřejnění záznamu rozhodl, že existuje dost důkazů k jeho obvinění. Bude-li uznán vinným, hrozí mu finanční postih.

Jisté je to, že si McGregor ušil z ostudy kabát. Irský bar na Floridě salty Shamrock přestal Conorovu whisky zákazníkům nabízet a už nechce být s jeho jménem spojován.

Podle přátel nebude prostřednictvím soudu po sportovci vyžadovat omluvu ani finanční vyrovnání. Jde mu pouze o spravedlnost! Dočká se jí?