Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kde je sakra Slavia?! Fanoušci byli naštvaní, přenos z Ligy mistrů nešel

Autor: ris

První televizní vrchol sezony a na obrazovce NIC. Fanoušci se přenosu fotbalového utkání ze čtvrtého předkola Ligy mistrů mezi Kluží a Slavií na některých platformách společnosti O2 TV nedočkali. Důvod? Přetížené servery!

„Žádné výmluvy! Všem, kteří mají problémy se sledováním přenosu Slavie, se velmi omlouváme,“ napsal v průběhu lákavého mače výkonný ředitel O2 TV Sport, jež vlastní exkluzivní práva na soutěž šampionů, Marek Kindernay. „Některé naše TV aplikace byly v důsledku obrovského zájmu diváků přetíženy,“ doplnil.

Jenže říkejte to nadrženým fanouškům u svých monitorů. Na Kindernayův tým se okamžitě snesla vlna zloby a hněvu. Přetížení totiž způsobil především fakt, že společnost využila zápas k reklamním aktivitám a nabízela ho zadarmo. Paradoxně na to nejvíc doplatili ti, co mají zaplaceno. A pohár trpělivosti, o níž O2 TV Sport žádala, přetekl.

Slávisté se radují z gólu Masopusta, který zařídil výhru Pražanů v Kluži 1:0.
Slávisté se radují z gólu Masopusta, který zařídil výhru Pražanů v Kluži 1:0.

„Jsem na dovolené a kvůli sledování přenosu jsem se nepohodl s manželkou. Zbytečně,“ vzkázal na twitteru frustrovaný fanoušek říkající si Ledvis. Jeho komentář patřil mezi ty slušnější, možná nejslušenější…

Nakonec O2 TV Sport problémy vyřešila! Ovšem až po utkání, v němž Pražané ukořistili cennou výhru 1:0. Je otázkou, jak se k celé situaci vedení televize postaví, poněvadž spoustě lidí jen „promiň“ nestačí. „Jakože vážně uvažuji o tom, že po letech O2 TV zruším. Tak nas*nej jsem dlouho nebyl,“ poslal do Libně vzkaz za všechny naštvané fanda s přezdívkou Franc.

Oficiální omluva přišla ve středu dopoledne. „Omlouváme se za včerejší výpadek O2 TV, který postihl část našich zákazníků. Pro všechny jsme připravili kompenzaci v podobě poukázky 500 Kč na nákup příslušenství nebo telefonu v našich prodejnách.“

Bude to fanouškům stačit?