Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pokoukání pro dámy! Baseballista pelášil tak, až mu spadly kalhoty!

Autor: ris

Že je baseball nuda? Ale kdeže. Naopak! V dlouhých zápasech se vždycky najde něco, co zaujme. Třeba jako při duelu nejslavnější ligy světa MLB mezi Los Angeles Dodgers a Torontem! Domácí hvězda Cody Bellinger (24) pelášil na třetí metu takovým způsobem, že cestou ztratil kalhoty.

Při plných metách utáhl rukavičky, za plného pálkařského stavu vstoupil do boxu a nekompromisním švihem kontaktoval míč, který letěl daleko do vnějšího pole. Odpalem stáhnul tři body, přičemž ten poslední byl jeho stým RBI v letošní sezoně. To se v Dodgers naposledy povedlo Adrianu Gonzalezovi před pěti lety!

Povzbuzen krásnou ranou pelášil Bellinger až na třetí metu, kde byl o parník out! To ale tentokrát nikomu nevadilo. A už vůbec ne dívkám v hledišti. Jejich idol totiž cestou ztratil kaťata. Až ho to samotného rozesmálo!

„Jo, bylo to fakt vtipný,“ culil se hráč, jehož tatínek na přelomu milénia získal se slavnými Yankees v MLB dva tituly. „Díky bohu, že jsem měl na sobě »slajďáky«,“ doplnil sympaťák.

Ani s odstupem času nechápal, jak ke striptýzu při tygřím skoku na třetí metu došlo. „Pásek neprasknul a kalhoty šly stejně dolů. Fakt nevím, jak se to mohlo stát,“ dodal Bellinger po jednoznačném vítězství svého týmu 16:3.

Pány Cody Bellinger potěšil nádherným odpalem, dámy zase pelášením na třetí metu, při kterém mu spadly kalhoty na půl žerdi
Pány Cody Bellinger potěšil nádherným odpalem, dámy zase pelášením na třetí metu, při kterém mu spadly kalhoty na půl žerdi