Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vízek si rýpnul do kouče Plzně Vrby: Je u nás nejlepší, ale trochu ješitný

Autor: sjs

Znovu s humorem a nadhledem okomentovali uplynulé kolo FORTUNA:LIGY. Hosté pořadu Tiki-Taka na O2 TV Sport rozebrali další prohru Sparty i „pochybnou“ penaltu Murise Mešanoviče v Edenu.

Velkým tématem ve studiu byla další prohra Sparty, když tentokrát chyba stopera Davida Lischky rozhodla o triumfu Plzně. „V zápase je to často o první chybě a Sparta je teď děla dost často. Když dáte gól v takovém utkání, tak je těžké to otočit a Sparta není ve formě, aby se dotahovala,“ řekl Daniel Kolář , bývalý hráč Viktorie.

Ladislav Vízek ze šlágru kola příliš nadšený nebyl. „Teď se hraje hodně na jistotu, hodně dozadu. Je to defenzivní a proti mému názoru. Hraje se na jednoho útočníka. Chudák je tam vepředu zpocený. Jinak Plzeň mám rád. Pozvedla jako první klubový fotbal. Mají i jednoho z nejlepších trenérů u nás. Sice poslední dobou trochu ješitného...“

Muris Mešanovič se vrátil do Edenu, vyvolávali ho i fanoušci Slavie. V závěru pak zahodil penaltu
Muris Mešanovič se vrátil do Edenu, vyvolávali ho i fanoušci Slavie. V závěru pak zahodil penaltu

V pořadu se rozebírala i penalta v Edenu, kterou v nastaveném čase za stavu 1:0 pro Slavii nedal hráč sešívaných na hostování právě v Mladé Boleslavi Muris Mešanovič. „Nemohl vyhrát. Měl to kopat Marek Matějovský nebo Dan Pudil ,“ shodli se hosté ve studiu.

„Celý stadion vyvolával jméno Mešanoviče. Při penaltě na něj sice pískali, ale pak mu zase tleskali,“ poznamenal Petr Švancara , který byl osobně na zmiňovaném utkání. Nakonec to shrnul herec a bavič Richard Genzer : „Fotbal není pornofilm, aby to vždycky dobře dopadlo.“