Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tajemná smrt boxerky (†18). Den před skonem trénovala. Nechala po sobě batole!

Autor: ris

Byla nadšenou amatérskou boxerkou a také vynikající dudačkou. Jenž na milovaný nástroj už si nezadudá a pěsti mezi provazy už také rozdávat nebude. Talentovanou Skotku Nicolu Rattrayovou (†18) nalezli doma mrtvou! Nechala po sobě sedmiměsíční dcerku Breighu.

Smutná zpráva se o prvním listopadovém dnu šířila skotským městem Invernesse u slavného jezera Loch Ness jako pověry o tamní vodní příšeře. Jenže tentokrát bohužel šlo o krutou realitu.

Nicola, jež si teprve letos v září připsala v ringu vítězný debut, zemřela z dosud neznámých příčin. Cizí zavinění policisté vyloučili.“

Talentovaná boxerka Nicola Rattrayová zemřela v pouhých osmnácti letech. Nechala po sobě sedmiměsíční dcerku
Talentovaná boxerka Nicola Rattrayová zemřela v pouhých osmnácti letech. Nechala po sobě sedmiměsíční dcerku

Zpráva byla o to bolestnější, neboť osmnáctiletá maminka den před smrtí trénovala ve svém klubu. „A vypadala lépe než kdykoliv předtím. Byla šťastná,“ tesknil její trenér Laurie Redfern. „Té hrozné zprávě jsem ani nemohl uvěřit. Celá její rodina je tak milá…“

Její nejbližší teď chtějí malé holčičce pomoci prostřednictvím internetové sbírky. „Všichni chceme, aby si Breigha pamatovala, jak moc jí maminka milovala,“ stojí na webu Go Found Me!