Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy kočky v plavkách! Nejlepší tenistky se rozprchly na dovolené po celém světě

Autor: pv

Sbohem sezóno 2019! Nejlepší světové tenistky si užívají zaslouženou dovolenou po letošním „nekonečném“ kolotoči na okruhu WTA. Na pár dní teď raketu do ruky určitě nevezmou. A kam že se krásky z dvorců vypravily? Do těch nejexotičtějších míst planety.

Garbine Muguruzaová (26)

Španělská tenistka odletěla do Afriky. Na ostrově Zanzibar pobývá v luxusním hotelovém rezortu.Foto instagram.com

Španělská tenistka, která dokázala v minulosti ovládnout Wimbledon a French Open, odletěla do Afriky. Na ostrově Zanzibar pobývá v luxusním hotelovém rezortu. „Nikdo nikde. Úplná svoboda,“ rozplývala se na Instagramu Garbine.

Karolína Plíšková chytá bronz na dovolené
Karolína Plíšková chytá bronz na dovolené

Sloane Stephensová (26)

Rodačka z Floridy vyrazila na druhou stranu USA na Havajské ostrovyFoto instagram.com

Americká kráska byla věrná své domovině a vyrazila na dovolenou v rámci Spojených států amerických. Rodačka z Floridy vyrazila na druhou stranu země na Havajské ostrovy. Přesněji na ostrov Maui, který byl před časem vyhlášen jako nejlepší místo na světě.

Caroline Wozniacká (29)

Blonďatá Dánka zaujala snímky z pláže v červených plavkách.Foto instagram.com

Tenistka nebo plavčice ze seriálu Pobřežní hlídka? Blonďatá Dánka zaujala snímky z pláže v červených plavkách. Po pár týdnech odpočinku už zásobuje fanoušky videi, jak tvrdě dře v posilovně na novou sezonu.

Darja Kasatkinová (22)

Ruská hráčka si užívá Dominikánské republiceFoto instagram.com

Ruská hráčka odletěla do exotického rezortu Punta Cana v Dominikánské republice. „Poslední dny dobíjení,“ napsala Darja ke snímku od bazénu. V Karibiku si vychutnávala i alkoholické drinky v kokosovém ořechu.

Karolína Plíšková (27)

Šťastný pár na dovolenéFoto Instagram

Nejlepší česká tenistka také vyrazila do Karibiku i s manželem a manažerem Michalem Hrdličkou . Během dovolené dotáhli úspěšně do konce jednání s novým trenérem Danielem Vallverdem, který vystřídal Conchitu Martínezovou.