Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rozvod jí prospěl! Bývalka tenisty Beckera se cítila jako kus ho*na. Teď září štěstím

Autor: pv

Z utrápené ženy je sexbomba! Bývalá manželka tenisové legendy Borise Beckera (52) krásná Lily (43) se v úterý objevila po delší době na veřejnosti. V Londýně, kde byla hostem slavnostní akce pořádané modelkou Naomi Campbellovou (49), zářila štěstím. 

Jakoby omládla, když ze sebe shodila těžký balvan. Lilly Beckerová byla svému muži oporou přes devět let. Loňský rok pro ni však byl peklem. Slavný tenista se dostal do velkých finančních problémů a musel vyhlásit osobní bankrot. Trpěla tak i Borisova rodina. „Rok 2018 byl nejhorší v celém mém životě. Hrubě mě zklamal,“ povzdechla si Lilly směrem ke svému muži.

Lilly Beckerová po rozvodu s Borisem září štěstím. Znatelně omládla
Lilly Beckerová po rozvodu s Borisem září štěstím. Znatelně omládla

Manželství nakonec nezachránily ani časté návštěvy partnerských terapií. Beckerová navíc začala řešit krizi tím nejhorším způsobem.

„Úplně jsem se spustila. Hodně jsem pila, kouřila a cpala se, místo toho, abych se o sebe lépe starala,“ vyprávěla bývalá modelka, která vykouřila denně krabičku cigaret a zvládla vypít lahev vodky. Naštěstí se začala stavět zpátky na nohy. 

„Řekla jsem si, že vypadám jako ho*no a cítila jsem se jako ho*no. Přestala jsem tak pít vodku a kouřit. Začala jsem cvičit,“ prozradila Lilly. Přesto ji ještě čekalo náročné období spojené s rozvodem.

V květnu byl matce soudem svěřen do péče devítiletý syn Amadeus, a pak následovala bitva o alimenty a zbylý majetek. Bývalí manželé pak po konečném procesu vydali společné prohlášení, kde oznámili, že jsou potěšeni, že řízení skončilo.

Drobná brunetka tak začala nový život. V Londýně na otevření módního obchodu Naomi Campbellové dorazila celá v černém. V saku, roláku a kožených kalhotách jí to slušelo, a že je spokojená a bez starostí bylo znát i na její tváři. Viditelně omládla. Nemůže za tím být i nový muž v jejím životě?