Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Arabové zatrhli krásné Češce slavný Dakar: Máš moc sexy buginu, hříšnice!

Autor: rau

Celý rok se připravovala na slavnou Rallye Dakar, jenže nakonec bude mít Olga Roučková (35) v lednu volno. Pořadatelé ze Saúdské Arábie jí kvůli lechtivé reklamě zakázali start!

Populární závod se po 12 letech v Jižní Americe přesunul na Blízký východ, což Roučkové »zlomilo vaz«. Jejím hlavním sponzorem je totiž pánský časopis, jehož jméno trůní i na její bugině.

Jenže ve striktně islámské zemi je jakákoliv propagace erotiky naprosté tabu! „Bohužel jsme nebyli schopni domluvit podmínky se Saúdskou Arábií pro naši účast s generálním sponzorem. Po dlouhých měsících plných jednání a vyměňování e-mailů a telefonů jsme byli nuceni start na Dakaru zrušit,“ oznámil český tým MRG, za nějž Roučková jezdí.

Růžová bugina, na jejímž čele ční hrdý sponzor, se pořadatelům letošního Dakaru vůbec nelíbila a Roučkové tím vzali sen...
Růžová bugina, na jejímž čele ční hrdý sponzor, se pořadatelům letošního Dakaru vůbec nelíbila a Roučkové tím vzali sen...

Hříšná blondýnka s takovou reklamou vzbudila povyk už v letošním ročníku Dakaru, v Peru to ale nikomu nevadilo. Spíš naopak... „Bylo to velké haló! Už na rampě o nás mluvili jako o nejerotičtějším autě. Navíc před startem za námi přijela pornohvězda Stormy Daniels,“ culila se tehdy Roučková.

Teď jí však zbyly jen oči pro pláč. „Jsem smutná a zklamaná. Letošní sezona se nám vyvedla na výbornou, byla jsem také první ženou z Česka startující ve dvou kategoriích Dakaru a v obou případech jsem úspěšně dojela. Ale bohužel proti větrným mlýnům se bojovat nedá...“ povzdechla si.