Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Šílenost v Moskvě. Bývalý spoluhráč Plekance: Nechal unést vlastní dcerky?!

Autor: pv, ris

Udělal šílenou věc! Obránce klubu Ottawa Senators Nikita Zajcev naplánoval únos vlastních dcer. Holčičky byly „ukradeny“ jeho manželce Margaritě, s níž se rozvádí, přímo na ulici v Moskvě. Bývalý spoluhráč Tomáše Plekance z Toronta nyní tvrdí, že neví, kde jeho dcerky jsou.

Drsný rodinný střet vygradoval hanebným činem. Zajcev se podle všeho rozhodl, že nechá unést vlastní dcery od bývalé partnerky Margarity. Koncem listopadu se tak na ulici v Moskvě odehrála srdcervoucí scéna, kdy skupinka mužů vzala do náručí čtyřletou Soňu a dvouletou Věru a utekla s nimi přímo před zraky matky, která si únos natáčela na mobilní telefon.

Manželka ruského hokejisty Nikity Zajceva Margarita
Manželka ruského hokejisty Nikity Zajceva Margarita

„Už přes 12 dní nevím, kde jsou moje dívky, nevím, s kým jsou! Jejich táta není v Rusku! Napsala jsem několik oznámení pro různé úřady včetně policie, na kterou jsem se spoléhala, a prosila jsem je, aby našli mé děti, ale zatím od nich nemám žádnou odpověď,“ napsala na Instagramu Zajcevová.

Hokejista se k podlému činu zřejmě rozhodl kvůli dlouhotrvajícím rodinným sporům. Dvojice se totiž nemůže dohodnout u soudu na výživném. Matka jeho dětí chce po obránci třetinu z jeho příjmů. Zajcev si ročně v Ottawě přijde na 4,5 milionů dolarů (100 milionů korun).

Hokejista tvrdí, že neví, kde jeho dcery jsou. Podle bývalé manželky jsou schované u hokejistova otce Igora. „Nedovolila synovi vidět dcerky. Navíc bere drogy, a má pohlavní styk s mužem ve chvíli, kdy jsou blízko obě mé vnučky,“ tvrdí táta Zajceva. Sám prý ale netuší, kde holčičky jsou.

VIDEO: Únos dcer hokejisty Zajceva v Moskvě: