Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kolik vydělal McGregor za 40 sekund? Boháče připravil o 20 milionů!

Autor: kvč

Když Conor McGregor vstoupí do klece UFC, vždy se kolem toho točí velký zájem a také hodně zajímavé peníze. Kolik superhvězda MMA vydělala a na jaké peníze si přišel za 40 sekund poražený Donald Cerrone? A o kolik prohra zkušeného "Cowboye" připravila známého boháče Dana Bilzeriana?

Jak informuje ESPN, poražený Cerrone si přilepší "jen" o 200 tisíc dolarů (4,5 milionu korun), zatímco McGregor si za 40 sekund v hlavním taháku akce UFC 246 namastí kapsu o zhruba 3 miliony dolarů (68 milionů korun). A to je jen základní výplata, irský bojovník auž dříve v rozhovoru s Arielem Helwanim potvrdil, že cekově očekává až 80 milionů dolarů (1,8 miliardy korun)! Na kontě mu totiž přistane tučný podíl z prodaných vstupenek a streamů.

Kdo je naopak kvůli Conorovu suverénnímu výkonu chudší? Mimo jiné Dan Bilzerian. Extravagantní boháč a hvězda Instagramu totiž dostal nápad vsadit na výhru Cowboye. "Dávám nějaké drobné na Donalda Cerroneho," pochlubil se s pytlíčkem mincí... a taky několika balíky peněz. Bystrý fanoušek spočítal, že Bilzerian ocenil Cerroneho potenciální triumf na 1 milion a 24 tisíc dolarů (23 milionů korun).

Ze ztráty téhle sumy si ale evidentně moc hlavu nedělá. "Haha, do prdele," ulevil si na Twitteru, když McGregor poslal Cerroneho po 40 sekundách k zemi.

Mimochodem, prezident Dana White po zápase vtipkoval, že Conor McGregor má pro jeho organizaci hodnotu až dvou miliard dolarů (45 miliard korun). Do takové výplaty má ale ještě dost daleko...

Tenhle ranec (a pytlíček drobných) vsadil Dan Bilzerian na nakonec poraženého Donalda Cerroneho
Tenhle ranec (a pytlíček drobných) vsadil Dan Bilzerian na nakonec poraženého Donalda Cerroneho