Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hvězda NHL Pastrňák si huntuje zdraví: Prozradil, jaké dryjáky pije před zápasem!

Autor: pet

Tohle by porazilo koně! Hokejista David Pastrňák (23) se před každým zápasem nakopává smrtícím kofeinovým koktejlem, z něhož by slabší jedinci dostali infarkt.

Při příchodu do haly jej vždy můžete spatřit s velkým kelímkem ledové kávy. Jenže to je pouze jedna složka děsivého mixu. David totiž před utkáním pravidelně vypije ještě půl plechovky Red Bullu, půl litru koly a dva loky Powder Burnu, což je nápoj plný kofeinu, taurinu a aminokyselin.

„Ztrácím tím tak pět let života . Ale sezona je dost dlouhá, někdy se zkrátka potřebuji trošku nabudit,“ tvrdí Pastrňák ve zpovědi pro Forbes. Kromě toho si rád dopřeje i jiný životabudič, a to žvýkací tabák, který je mezi hráči NHL velmi oblíbený. A pak se nemůžete divit, že útočník Bostonu překypuje energií, střílí mraky gólů a po ledě léta jako turbomyš, kterou nikdo není schopný zastavit.

A to si kolikrát nedělá vrásky ani se životosprávou. „Chodím spát dost pozdě, a když mi na Vánoce přijela rodina z Česka, najednou byla k jídlu kačenka s červeným zelím a knedlíkem, k tomu bramborový salát. Jedl jsem ho čtyři dny v kuse. Sladké moc nemusím, ale jedou mi sýry a klobásy, rád si zajdu i do McDonaldu. Ale čím budu starší, tím větší pozor si budu muset dávat,“ ví »Pasta«.

David Pastrňák
David Pastrňák