Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vémola se vrátí do klece dřív, než tušil! Kdy bude zase bojovat?

Autor: Patrik El-Talabáni

Kdy zase bude likvidovat protivníky a jako lev žrát první? Tahle otázka je konečně zodpovězena. Zápasník MMA Karlos Vémola (34) se do klece vrátí 6. června v Bratislavě na turnaji OKTAGON 17!

Tři měsíce nejistoty, co bude dál. »Terminátor « byl po šokující porážce v zápase století s Attilou Véghem zdrcený. Sen o UFC se rozplynul a Vémola byl viděn tak, jak dlouho ne. Zlomený. Zároveň však už v listopadu, krátce po prohře, vyslovil přání: „Chtěl bych zápasit v létě na Štvanici!“

Nakopla ho dcera

Z knock outu od slovenského bojovníka se brzy oklepal, podstoupil operaci ramene a prakticky ihned začal s tréninkem. Síly do žil mu také vlilo narození dcery Lili, kterou porodila jeho partnerka Lela Ceterová. „Pro každého rodiče je narození dítěte ta nejšťastnější věc, která se vám může stát. Pomohlo mi to hodně, asi bych si to ale víc užil po vítězství. Děti jsou moje největší motivace,“ řekl Vémola. A v pátek na velké tiskové konferenci OKTAGON Time III v Šamoríně to přišlo.

Československá organizace s velkou pompou oznámila, že Karlos se bude rvát ještě dřív, než si vysnil. I to je důkaz, že tenhle borec se nevzdává a hodlá si vybojovat odvetu s Véghem. „S prohrou jsem se pořád nesrovnal a nestane se tak, dokud nebudu stát s Attilou znovu v kleci,“ burcuje Karlos, který touží zápasit jak v Bratislavě, tak na Štvanici.

Zdrcený Karlos Vémola po prohře s Attilou Véghem
Zdrcený Karlos Vémola po prohře s Attilou Véghem

Zničený Vémola přímo ze šatny: Asi jsem zamrznul davem. Sen je pryč. F*ck!
Video se připravuje ...

Témata:  MMAKarlos VémolaoktagonVIP sport