Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neuvěřitelně svůdné přítelkyně a manželky pilotů. Tohle jsou nejkrásnější »formule«!

Autor: ptr

Již v neděli začíná další sezona Formule 1 a tak se pojďme podívat, které krásky se letos budou pohybovat v boxech. Vybrali jsme pro vás ty nejkrásnější, které lze po boku závodníků spatřit.

Již 15. března se závodní kolotoč roztočí zase od začátku. Na závodníky a jejich drahé polovičky čeká na úvod seriálu australské Melbourne, kde se porvou o první body. Strhávat pozornost na sebe ale budou také jejich krásnější polovičky. Pojďme si ty nejvíc sexy z nich představit.

Charlotte Siineová – přítelkyně Charlese Leclerca

Charles Leclerc se v létě loňského roku rozešel s dlouholetou přítelkyní, což vysvětloval snahou soustředit se plně na závodní kariéru. Pouhý měsíc poté ale začal randit s Charlottou. Nyní se spolu chystají na začátek nové sezony.

Charlotte Siineová, přítelkyně Charlese LeclercaFoto Instagram

Dilara Sanliková – přítelkyně Maxe Verstappena

Vypadá to, že nizozemský závodník našel stabilní vztah. Se svou přítelkyní je už dva a půl roku. Poprvé spolu byli spatření na Velké ceně Abú Zabí v roce 2017.

Dilara Sanliková, přítelkyně Maxe VerstappenaFoto Instagram

Lily Muniová – přítelkyně Alexandera Albona

Thajský závodník stáje Red Bull není příliš otevřený ohledně osobního života, ale svůj vztah s Lily neskrývá. Nadějná čínská golfistka je na profesionálním okruhu od roku 2018 a celkem se jí daří. Oba partneři tak plně chápou úskalí a náročnost profesionálního sportu.

Lily Muniová, přítelkyně Alexandera AlbonaFoto Instagram

Caterina Mazetti Zanniniová – přítelkyně Pierra Gaslyho

Caterina a Pierre spolu chodí od roku 2018 a mohla mu tak být oporou, když byl v polovině loňské sezony vyměněn z Red Bullu do týmu Toro Rosso. Stalo se tak po letní přestávce kvůli neuspokojivým výsledkům.

Caterina Mazetti Zanniniová, přítelkyně Pierra GaslyhoFoto Instagram

Kelly Piquetová – matka dcery Daniila Kvjata

Vztah Kelly a Daniila je velmi složitý a pro veřejnost těžko čitelný. Nicméně Kelly se v nedávném rozhovoru vyjádřila, že by dceru Penelopu ráda naučila několik jazyků a to včetně mateřského jazyka jejího otce ruštiny.

Kelly Piquetová, matka dcery Daniila KvjataFoto Instagram

Louise Gjørup Magnussenová – manželka Kevina Magnussena

Šťastný pár vstoupil do svazku manželského 10. srpna loňského roku. Vzhledem k velmi nepovedené sezoně dánského jezdce se jednalo jednoznačně o nejlepší okamžik uplynulého roku.

Louise Gjørup Magnussenová, manželka Kevina MagnussenaFoto Instagram

Minttu Räikkönenová – manželka Kimiho Räikkönena

Minttu je družkou »ledového muže« již sedm let, z toho šest je manželkou. Mají společně dceru a syna. Dříve byla modelkou spodního prádla, ale nyní již tráví čas především se svým milovaným, kterého doprovází na závodech.

Minttu Räikkönenová, manželka Kimiho RäikkönenaFoto Instagram

Podívejte se na další fotky v naší galerii!

Charlotte Siineová, přítelkyně Charlese Leclerca
Charlotte Siineová, přítelkyně Charlese Leclerca